מידי שבוע אני מכינה חלות ולחמניות ביתיות למשפחה ואין יותר כיף מלפתוח את הסופ"ש עם ריח של חלות שמתפזר בבית.
חלה רכה שזה עתה יצאה מהתנור היא ללא ספק אחד הדברים הטעימים ומנחמים שיש, כל אחד בוצע לו חתיכה ואוכל עם חמאה, סלט קוויט (מטבוחה) או מנגב איזה רוטב טעים.
לאחרונה שמתי לב, בזכות בקשות רבות שלכם, שבבלוג אין מתכון לחלות, אומנם קיימים כמה מתכונים לחמניות מעולות, אבל חלות זה חובה!
את המתכון לחלות מתוקות שאני מכינה מידי שבוע הוא מתכון אותו אני מלמדת בסדנת מאפי שמרים, ולכן הוא אינו מפורסם בבלוג, אבל בשבוע האחרון החלטתי לפרסם לכם מתכון חדש לחלות שומשום רכות רכות ממש כמו ענן שאני בטוחה שתאהבו!
על מנת להכין חלות ומאפי שמרים צריך לתכנן, ואי אפשר להיות ספונטניים, כמו בהכנת עוגה בחושה, כן כן! תכנון נכון מונע קיצור תהליכים שבבצקי שמרים משפיע על התוצר הסופי. המתכון לא קשה, אך חשוב לעקוב אחר ההוראות ולתת לבצק זמן התפיחה שנחוץ לו, התהליך אורך זמן, אבל אני מבטיחה לכם שהתוצאה וההנאה שמתקבלת מהכנת החלות שווה כל רגע.
החלות כל כך טעימות, רכות ואווריריות, שזה מרגיש קצת כמו לאכול ענן.
אז אני ממליצה לכם להכין כי המתכון באמת קל והתוצאה מדהימה!
אז אחרי ששכנעתי אתכם ואתם בדרך למטבח, אל תשכחו לצלם ולתייג אותי באינסטגרם homsky_patisserie